Företaget

I hälso- och sjukvårdens tjänst världen över

Företaget

I mer än 50 år har namnet URSAPHARM stått för en konsekvent överföring av innovativa farmaceutiska idéer till framgångsrika läkemedel och medicintekniska produkter. I dag är URSAPHARM en medelstor internationell koncern och tack vare sitt stora produktsortiment räknas företaget till de marknadsledande i Tyskland inom oftalmologi.

URSAPHARM Arzneimittel GmbH – ett föredömligt företag från Saarland

URSAPHARM är det företag som bättre än något annat i Saarland exemplifierar det framgångsrika sammanförandet av nydanande innovativ kapacitet och tradition. Sedan starten 1974 har denna läkemedelstillverkare utvecklats till en världsomspännande grupp av företag.

Flera innovativa produkter och patent säkrar såväl företagets framtid som utomordentliga arbetsvillkor och lovande framtidsutsikter för koncernens över 950 högt kvalificerade medarbetare vid huvudkontoret i Saarbrücken och i distributionsländerna.

Med egna dotterbolag i Frankrike, Benelux, Österrike, Polen, Tjeckien, Slovakien, Portugal, Ryssland, Indien, Italien, Serbien, Schweiz, Sverige, Norge, Finland och Danmark, liksom samarbete med försäljningspartner i över 80 länder, har URSAPHARM under de senaste decennierna utvecklats till en etablerad spelare på världsmarknaden vars verksamhet i dag spänner långt över landsgränserna.

Trots detta har företaget vårdat relationen till sin hemtrakt och bibehållit en jordnära attityd. I dag är det Frank och Dominik Holzer som har familjeföretagets öde i sina händer, i egenskap av andra och tredje generationens företagsledare.

Vi använder cookiefri webbanalys (etracker). Information och möjlighet att invända finns här.